Kој со кого на Мундијалот во Русија?

ждрепка русија

Оформени се групите за Светското Првенство во Русија. Ждрепката за Мундијалот се одржа денес во Кремљ, а резултатите се следни:

ГРУПА А: Русија, Ургувај, Египет, Саудиска Арабија

ГРУПА Б: Португалија, Шпанија, Иран, Мароко

ГРУПА Ц: Франција, Перу, Данска, Австралија

ГРУПА Д: Аргентина, Хрватска, Исланд, Нигерија

ГРУПА Е: Бразил, Швајцарија, Коста Рика, Србија

ГРУПА Ф: Германија, Мексико, Шведска, Кореа

ГРУПА Г: Белгија, Англија, Тунис, Панама

ГРУПА Х: Полска, Колумбија, Сенегал, Јапонија

ждрепка русија

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*