100% бонус до 30 евра во обложувалницата на Betway

betway

Betway со нова интересна понуда за своите нови корисници. Сите кои ќе станат дел од оваа „фамилија“ имаат можност да добијат 100% бонус до 30 евра.

Постапката е доста едноставна и се состои во три чекори:

1. Отворете сметка на Betway ТУКА!
2. Уплатете најмалку 10 евра преку вашата кредитна или дебитна картичка
3. Уживајте во бонусот

Регистрирај се на Betway

Услови и права за користење

  • Понудата е валидна само за нови корисници
  • Најмалата сума што треба да ја уплатите е 10 евра
  • Максималната сума што може да ја добиете како бонус е 30 евра
  • Бонусот е валиден 7 дена откако ќе го добиете
  • Понудата важи додека Betway не ја укине

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*