Лотарија на годината: Сите играчи имаат шанса за Ауди Q8!

Како и сите празници, така и овие кои наближуваат не се заборавени во обложувалницата на 1xBet.

Имено, оваа обложувалница, по повод новогодишните и божиќните празници тие приредија лотарија во која право на учество имаат сите корисници, а најсреќниот ќе биде награден со Audi Q8.

Како да земете учество?

 1. Регистрирајте се на 1xBet ТУКА или најавете се на вашиот акаунт
 2. Направете депозит од најмалку 407 МКД
 3. Добијте вредни награди

Распоред на награди:

 • 1-во место Audi Q8
 • 2-ро место IPHONE XS MAX 512
 • 3-то место IPAD PRО

Регистрирај се на 1XBET
Освен овие главни награди ќе бидат поделени и бонус поени

 • 10 000 бонус поени (10 победници)
 • 5 000 бонус поени (20 победници)
 • 2 000 бонус поени (30 победници)
 • 1 000 бонус поени (40 победници)
 • 500 бонус поени (50 победници)
 • 200 бонус поени (100 победници)
 • 100 бонус поени (200 победници)
 • 50 бонус поени (300 победници)

Колку тикети ќе добиете за вредноста на вашиот депозит?

 • 407 MKD = 1 ливче
 • 813 MKD = 3 ливчиња
 • 2 033 MKD = 10 ливчиња
 • 4 065 MKD = 25 ливчиња
 • 8 130 MKD = 60 ливчиња
 • 12 195 MKD = 90 ливчиња
 • 20 325 MKD = 160 ливчиња
 • 40 650 MKD = 350 ливчиња
 • 60 974 MKD = 600 ливчиња
 • 81 299 MKD = 1 000 ливчиња

Услови и правила за користење

 • Наградната игра важи до 08.01.2019
 • За да бидете квалификувани вашиот депозит треба да биде над 407 МКД
 • Право на учество имаат сите корисници
 • Победниците ќе бидат избрани по случаен избор
 • Извлекувањето ќе биде на 09.01.2018 во 18:00

Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*