Со новата промоција на Unibet може само да добиете, но никако да изгубите!

Сабота како сабота е убав ден за нас кладилничарите, но зошто да не го направите уште поубав?

Обложувалницата на Unibet ви нуди ЕКСКЛУЗИВНА МОЖНОСТ да си ги изиграте омилените натпревари и тоа без да ризикувате ниту цент да изгубите..

Со еден збор можете да добиете, но никако да изгубите .. Веруваме дека прашањето кое си го поставувате е „Како?“

Многу Лесно! Отворете си сметка кај нив на ОВОЈ ЛИНК!

изиграјте си ги натпреварите и ако си добиете нека ви е со среќа, а ако промашите, парите ви се враќаат 100% на сметката до 25 евра … Зар не е супер??

Тоа што не треба да го заборавите е дека квалификуван коефициент за оваа промоција е 1.4 и повисоко..

1 Trackback / Pingback

  1. Дерби на денот: Интер – Наполи, анализа и предлог тип – Kladenje.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*