1xBet дава Масерати за најдобриот!

1xbet

Како се игра?

 1. Обложувајте се на италијанското фудбалско првенство Серија А 2017/18 (минималниот влог е 8 EUR).
 2. Добијте лото ливчиња од 16.09.2017 до 19.05.2018.
 3. Учествувајте во наградното извлекување за да имате шанса да добиете дел од 500 000 бонус поените на крајот од секое коло на Серија А.
 4. Учествувајте во наградното извлекување на 22.05.2018 17:00 за да имате шанса да освоите вредни награди или супернаградата: Maserati Quattroporte S!

Регистрирај се на 1XBET
Какви награди има?

На крајот од сезоната 2017/18, клиентите кои се обложувале на Серија А ќе бидат вклучени во лотарија во која можат да освојат некој од следните подароци:

1 место: Maserati Quattroporte S

2 место: MacBook Pro

3 место: Samsung Galaxy S8 (10 победници)

4 место: 1000 бонус поени (1000 победници)

Кој износ на влог ќе ви донесе најголем профит?

Сѐ што треба да направите е да уплатите облог и ќе добиете бонус лото ливчиња. Се разбира, колку поголем е вашиот влог, толку повеќе ливчиња ќе добиете:

8 EUR – 1 ливче

15 EUR – 3 ливчиња

37 EUR – 10 ливчиња

73 EUR – 25 ливчиња

145 EUR – 60 ливчиња

217 EUR – 90 ливчиња

361 EUR – 160 ливчиња

721 EUR – 350 ливчиња

1,081 EUR – 600 ливчиња

Над 1,441 EUR – 1000 ливчиња
Регистрирај се на 1XBET

Правила и услови

 • За да учествувате, треба да се регистрирате или логирате на 1xBet. Учеството е бесплатно.
 • Понудата ќе биде достапна од 16.09.2017 до 19.05.2018 (вклучително).
 • Бесплатни лото ливчиња автоматски ќе бидат впишани на промотивната страница за облози на мечеви од Серија А со влог од барем 8 EUR. Облози со бонус средства нема да бидат вклучени.
 • Бројот на облози и ливчиња е неограничен.
 • Ако еден натпревар е одложен за повеќе од 48 часа или вашиот облог е рефундиран, тогаш лото ливчето се смета за поништено.
 • Добитните ливчиња ќе бидат избрани по случаен избор.
 • 500 бонус поени автоматски ќе бидат доделени на носителите на добитните ливчиња на крајот од секое коло. Во секое коло има 1000 добитници.
 • Ако играчот не уплати облози во коло на Серија А, тогаш тој не учествува во извлекувањето на 500.000 бонус поените на крајот од колото. Сепак, тој сѐ уште ќе биде во можност да се обложува во следните кола и да учествува во извлекувањето на супер наградата на крајот од сезоната.
 • Извлекувањето на наградите ќе се одржи на 22.05.2018 17:00 за сите учесници на понудата.
 • Добитникот на супер наградата нема право да добие ниту една друга награда.
 • Понудата е достапна само за едно лице по семејство и само една IP-адреса, PC и сметка може да се користат.
 • 1xBet го задржува правото да ја поништи или повлече оваа понуда или да направи измена на било која одредба во неа во било кое време без известување или давање на причина.
 • Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*