10bet нуди 10 евра неделно за своите корисници!

10bet

Обложувалницата на 10bet ни ја претстави новата фантастична понуда за сите корисници. Исполнете ги условите и земете си ги вашите 10 евра.

За да ги добиете овие 10 евра треба да направите 5 облози од најмалку 10 евра поединечно, преку вашиот телефон пред недела на полноќ и бесплатниот облог е ваш.

Регистрирај се на 10Bet

Правила и услови за користење

  • Понудата е валидна до 31.12.2017 23:59
  • За да се квалификувате за оваа понуда мора да направите пет облози од минимaлно 10 евра по влог на коефициент поголем од 2
  • За да се квалификувате за оваа понуда мора да прво да се пријавите со кликање на копчто „opt in“
  • Бесплатните средства ќе се кредитираат на вашата сметка автоматски по ставањето на вашиот петти облог
  • Бесплатните средства се во вредност од 10 евра

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*