Unibet бонус за време на Вимблдон

wimbledon

За време на Вимблдон, од 3 јули до 16 јули, Unibet ви нуди бонус понуда, 5ти бесплатен облог за обложување во живо.
Во секцијата за бонус на Unibet прифатете ја понудата, поставете 4 облози во живо од по 5 евра на минимален коефициент од 1.40 и добивате 5ти, бесплатен облог во износ до 5 евра.

unibet

Правила и услови

  • Сите пет облози во живо треба да бидат поставени во еден ден на Unibet
  • Понудата е достапна секој ден во текот на Вимблдон 2017
  • За да добиете бесплатен облог, морате два пати да ја прифатите понудата – еднаш пред да ги поставите 4 облози од по 5 евра, а потоа повторно пред да го поставите 5тиот бесплатен облог
  • Ако поставите влог од повеќе од 5 евра, износот на бесплатниот облог повторно ќе биде 5 евра.
  • Само еден бесплатен облог на ден по корисник на Unibet
  • Доколку го добиете бесплатниот облог, бонусот е истечен и завршен.
  • Доколку го изгубите бесплатниот облог, ќе добиете назад до € 5.
  • Само облози со коефициенти од 1,40 или поголеми ќе бидат дел од четирите облози.

Добиј го бонусот

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*