10bet со 50% до 30 евра бонус!

10bet

10bet ни даде месечна понуда која не се пропушта. Тие ни нудат 50% до 30 евра бонус за секој играч.

Се што треба да направите е:

Да направите уплата на вашата сметка со промо кодот OCTO30.

Вашата уплата вложете ја на коефициент поголем од 1.60.

Земете го вашиот 30 евра бонус.

Услови и права за користење

  • Оваа промоција важи до 31 октомври 2017 год.
  • За да бидете квалификувани за бонусот, при уплатата мора да го внесете кодот OCTO30.
  • Понудата не важи за уплата преку Skrill и Neteller.
  • Промоцијата може да ја искористете само еднаш.
  • Бонусот мора да го искористете во наредните 30 дена откако ќе го добиете.
  • Играчите од Австрија, Ерменија, Белорусија, Хрватска, Чешка, Германија, Косово, Латвија, Македонија, Полска, Србија, Тајван, Шведска, Швајцарија и Украина немаат право на оваа понуда.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*