1xBet ви нуди осигурување на облогот!

осигурајте го облогот 1xbet

1xBet ни ја претстави новата новата понуда со која можете вие како играч да го осигурате облогот. Секој клиент на 1xBet може да го осигура облогот целосно или делумно, а трошоците за осигурувањето зависат од актуелниот коефициент за осигурениот настан.

Осигурување може да се купи за сингл и за комбинациски облози, но не можете да користите осигурување за другите видови облози.

Ако облогот е губитен, осигураниот дел на облогот ќе биде рефундиран.

  •  На пример. Уплатен е облог на износ од €10 со коефициент 1.8. Клиентот сака да осигура 100% од облогот. Компанијата нуди осигурување за цена од €5. Во случај клиентот да се согласи, од неговата сметка ќе се наплатат €5.
  •  Ако облогот е добитен, тогаш целиот износ од €18 ќе ви биде исплатен.
  •  Ако облогот е губитен, тогаш ви се исплаќаат €10 бидејќи целиот износ на влогот бил осигурен (€10).

На ист облог можат да се купат неколку различни осигурувања.
Регистрирај се на 1XBET

  •  На пример, клиентот прво може да осигура 10%, потоа 30%, а потоа уште 50%. Цената на осигурувањето може да се промени во зависност од тековните измени на коефициентите.
  • Вкупниот износ на целото купено осигурување не може да надмине 100% од влогот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*