Што се уплаќа денес? (08.01.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера без поголеми проблеми запишавме добивка во оваа категорија, па веруваме дека со истото темпо ќе продолжиме и денес.

Од 14:00 се сретнуваат екипите на Левадиакос и Ники Волос. Домаќините имаат запиша две победи и три реми во последните пет натпревари, додека гостите во истиот временски период запишаа една победа, едно реми и три порази.

Левадиакос – Ники Волос – 1 @ 1.53

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.109 евра. За победа на Левадиакос уплатени се 62.144 евра, за реми 10.210 евра, додека останатите 16.755 евра се уплатени за победа на Ники Волос.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*