Што се уплаќа денес? (13.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера благодарение на уплатата наплативме одлична квота, а покрај тоа ја продолживме и добитната серија во оваа категорија. Се надеваме дека и денес ќе биде така.

Фереира – Бенфика – 2 @ 1.58

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 44.590 евра. За победа на Фереира уплатени се 6.445 евра, за реми 3.073 евра, додека останатите 35.072 евра се уплатени за победа на Бенфика.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*