Васоски и Ќумбев со анализа и прогноза на денешните дуели од ЕУРО 2020

Васоски

Покрај историскиот натпревар Австрија – Македонија, денес на програмата е уште еден меч од групата Ц и еден натпревар од групата Д. Панче Ќумбев веќе ја даде својата прогноза за мечот на Македонија, а сега ќе прогнозира и за вториот меч од нашата група, додека Александар Васоски го прогнозира дуелот Англија – Хрватска.

Група Д: Англија – Хрватска ( време: 15:00 ч.)

Доста интересен натпревар, но мислам дека Англија ќе победи со оглед на тоа дека е еден од трите фаворити според мене за освојување на Европското Првенство, заедно со Франција и Германија.

Хрватите не покажаа премногу на овие подготвителни натпревари, одиграа нерешено со Ерменија 1:1. Мислам дека ќе им биде тешко на ова Европско Првентво воопшто да ја минат групата. Имаат смена на генерација, имаат едни нови фудбалери кои не се на тоа ниво како предходните, така да мое мислење е дека Англија ќе победи на овој натпревар.

ТИП: Англија – Хрватска – 1 @ 1.59 во Bet365

Се за ЕУРО 2021 на едно место, домаќини, групи, распоред, најава, анализа, очекувања, предлог типови, ковид протоколи, правила, рестрикции

Панче Ќумбев прогнозира за мечот:

Ќумбев

Група Ц: Холандија – Украина ( време 21:00 ч. )

Можеби благи фаворити се холанѓаните но и Украина има доста цврста и солидна репрезентација. Шевченко многу добро ја води својата селекција и сигурен сум дека нема да им биде лесни на холанѓаните. Гледајќи го фактот дека украинците годинава имаат четири натпревари одиграно со идентичен резултат од 1:1, ми дава за право да верувам дека на овој натпревар ќе постигнат гол. Од Холандија тоа секако се очекува и затоа овде ќе типувам на најмалку по еден гол на двете страни.

ТИП: Холандија – Украина – ГГ @ 2.15 во Bet365

Анализата и прогнозата на Панче Ќумбев за мечот Австрија – Македонија

Квоти за ЕУРО 2020


ДатумГрупаНатпреварTип 1 x 2
11.06.2021
21:00 ч.
Група АТурција - Италија
12.06.2021
15:00 ч.
Група АВелс Швајцарија
12.06.2021
18:00 ч.
Група БДанска Финска
12.06.2021
21:00 ч.
Група ББелгија Русија
13.06.2021
15:00 ч.
Група ДАнглија Хрватска
13.06.2021
18:00 ч.
Група ЦАвстрија Македонија
13.06.2021
21:00 ч.
Група ЦХоландија Украина
14.06.2021
15:00 ч.
Група ДШкотска Чешка
14.06.2021
18:00 ч.
Група ЕПолска Словачка
14.06.2021
21:00 ч.
Група ЕШпанија Шведска
15.06.2021
18:00 ч.
Група ФУнгарија Португалија
15.06.2021
21:00 ч.
Група ФФранција Германија
16.06.2021
15:00 ч.
Група БФинска Русија
16.06.2021
18:00 ч.
Група АТурција Велс
16.06.2021
21:00 ч.
Група АИталија Швајцарија
17.06.2021
15:00 ч.
Група ЦУкраина Македонија
17.06.2021
18:00 ч.
Група БДанска Белгија
17.06.2021
21:00 ч.
Група ЦХоландија Австрија
18.06.2021
15:00 ч.
Група ЕШведска Словачка
18.06.2021
18:00 ч.
Група ДХрватска Чешка
18.06.2021
21:00 ч.
Група ДАнглија Шкотска
19.06.2021
15:00 ч.
Група ФУнгарија Франција
19.06.2021
18:00 ч.
Група ФПортугалија Германија
19.06.2021
21:00 ч.
Група ЕШпанија Полска
20.06.2021
18:00 ч.
Група АИталија Велс
20.06.2021
18:00 ч.
Група АШвајцарија Турција
21.06.2021
18:00 ч.
Група ЦМакедонија Холандија
21.06.2021
18:00 ч.
Група ЦУкраина Австрија
21.06.2021
21:00 ч.
Група БФинска Белгија
21.06.2021
21:00 ч.
Група БРусија Данска
22.06.2021
21:00 ч.
Група ДХрватска Шкотска
22.06.2021
21:00 ч.
Група ДЧешка Англија
23.06.2021
18:00 ч.
Група ЕСловачка Шпанија
23.06.2021
18:00 ч.
Група ЕШведска Полска
23.06.2021
21:00 ч.
Група ФГерманија Унгарија
23.06.2021
21:00 ч.
Група ФПортугалија Франција
26.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 1
Велс Данска
26.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 2
Италија Австрија
27.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 3
Холандија Чешка
27.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 4
Белгија Португалија
28.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 5
Хрватска Шпанија
28.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 6
Франција Швајцарија
29.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 7
Англија Германија
29.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 8
Шведска Украина
02.07.2021
18:00 ч.
1/4
Натпревар: 1
Швајцарија Шпанија
02.07.2021
21:00 ч.
1/4
Натпревар: 2
Белгија Италија
03.07.2021
18:00 ч.
1/4
Натпревар: 3
Чешка Данска
03.07.2021
21:00 ч.
1/4
Натпревар: 4
Украина Англија
06.07.2021
21:00 ч.
1/2
Натпревар: 1
Италија Шпанија
07.07.2021
21:00 ч.
1/2
Натпревар: 2
Англија Данска
11.07.2021
21:00 ч.
ФиналеИталија Англија

Сите квоти за ЕУРО 2020 ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*