Обложувај се и добиј патување на Малдиви!

1xBet

Одговорно тврдиме дека обложувалницата на 1хBet е ориентирана кон своите корисници како никоја обложувалница досега. Имено, тие овој пат нудат ВИП патување за двајца на Малдиви и бројни други награди.

Како да учествувате?

 1. Регистрирај се на 1хBet ТУКА
 2. Уплатете облог од најмалку 414 МКД
 3. Добијте Лото ливче
 4. Очекувајте го извлекувањето

Како да добиете лото ливче?

Колку повеќе уплаќате, толку повеќе лото ливчиња добивате, односно тоа е по следниот распоред:

 • 414 МКД – 1 ливче
 • 827 МКД – 3 ливчиња
 • 2068 МКД – 10 ливчиња
 • 4135 МКД – 25 ливчиња
 • 8270 МКД – 60 ливчиња
 • 12405 МКД – 90 ливчиња
 • 20675 МКД – 160 ливчиња
 • 41349 МКД – 350 ливчиња
 • 62024 МКД – 600 ливчиња
 • 82698 МКД – 1000 ливчиња

Регистрирај се на 1XBET
Распоред на награди:

 • ВИП патување за двајца на Малдиви
 • Самсунг Смарт 4К QLED TV
 • iMac Pro
 • 10 000 бонус поени (10 добитници)
 • 5000 бонус поени (20 добитници)
 • 2000 бонус поени (30 добитници)
 • 1000 бонус поени (40 добитници)
 • 500 бонус поени (50 добитници)
 • 200 бонус поени (100 добитници)
 • 50 бонус поени (200 добитници)
 • 50 бонус поени (300 добитници)

Услови и правила на користење

 • Промоцијата трае до 06.03.2019
 • Промоцијата е наменета за сите корисници на 1хBet
 • Учеството во наградната игра е бесплатно
 • Лото ливчиња  нема да се доделуваат за облози на хокеј
 • Добитниците ќе бидат избрани по случаен избор
 • Извлекувањето ќе биде на 07.03.2019 во 18:00
 • Понудата е достапна само за едно лице по семејство и само една IP-адреса, PC и сметка може да се користат
 • Само регистрирани клиенти може да земат учество во понудата

Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*