Обложување без ризик за новите корисници на Betfair

betfair

Betfair е онлајн обложувалница која е доста распространета и во која корисниците имаат многу доверба. Моменталната прмоција е фантастична за сите оние кои се уште не се членови на овој сајт, па затоа не чекајте и регистрирајте се одма.

Всушност обложувалницата на Betfair нуди обложување без ризик, односно доколку вашиот прв облог до 10 евра биде недобитен, Betfair ќе ви ги рефундира вашите средства.

Се што треба да направте е:

  1. Отворете сметка на Betfair ТУКА
  2. Направете депозит и внесете го промо кодот EXCN10 
  3. Направете облог од 10 евра, доколку облогот е недобитен вашите средства ќе бидат вратени на вашето салдо
  4. Регистрирај се на Betfair

Услови и права за користење

  • Понудата е валидна само за новите корисници
  • Уплатата без промо кодот EXCN10 не е квалификувана за оваа промоција
  • Доколку облогот е недобитен, средствата ќе бидат кредитирани на вашата сметка во рок од 72 часа
  • Betfair го задржува правото да ја прекине промоцијата без да ги извести своите корисници

1 Trackback / Pingback

  1. Изненадување на денот: Венецуела - Иран. Бркаме висок коефициент !!! - Kladenje.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*