Што се уплаќа денес? (18.02.2019)

што се уплаќа денес

Вчера повторно бевме добитни во оваа категорија, па наплативме супер коефициент. За денес повторно сингл натпревар со одлична квота.

Молинос – Реал Гарсилиасо – 2 @ 2.02

Вкупната уплата на овој натпревар не е голема и изнесува 7.381 евра, но има интересен распоред. За победа на домаќините уплатени се 33 евра, за реми 93 евра, додека за победа на Реал Гарсилиасо уплатата изнесува 7.255 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*