Честито на сите што не послушаа: Вчера погодивме буквално СЕ!

мајстор на колото

Сајтот Кладење.мк на нашите простори постои повеќе од една година и работи се подобро и подобро. Нашата примарна цел е да им помагаме на љубителите на обложувањето на најразлични начини. 

Секојдневно нудиме најразлични кладилничарски информации кои се од корист, па на тој начин помагаме кладилничарите полесно да стигнат до посакуваната добивка. Како што беше досега, така и отсега, Кладење.мк сето тоа ќе го прави комплетно БЕСПЛАТНО.

Доколку сакате навремено да ги добивате овие информации, ви препорачуваме да ставите LIKE на нашата Фејсбук страна (Kladenje.mk) ТУКА и секогаш точно и навремено да ги имате нашите текстови!

Вчерашниот ден ќе биде за паметење, бидејќи тимот на Кладење.мк се потруди да ви понуди информации кои на крајот се утврдија како точни, па сите што не послушаа веруваме дека дебело заработија.

1. Тикет на денот

Секојдневно на нашиот сајт се објавува тикет на денот. Во оваа категорија избираме неколку натпревари и ги „пакуваме“ во форма на тикет. Вчерашниот тикет имаше коефициент 4.56 и за наша и ваша среќа беше добитен.

2. Што се уплаќа денес?

Во рамките на оваа категорија претставуваме најчесто сингл натпревар за кој ви претставуваме на кој знак колку пари се уплатени до тој момент. Често оваа информација се покажува како точна, па и вчера беше така. Вчера имавме интересен распоред, а најголемата уплата беше на знакот Х, па дадениот натпревар заврши 1-1, а нашите читатели си добијаа 3 коефициент.

3. Тип на денот

Типот на денот се разбира е составен е од еден предлог тип за кој сметаме дека е доста сигурен. Секојдневно за оваа категорија водиме и статистика, па досега од 11 натпревари имаме погодено 9, а да бидеме искрени тоа не е малку. Обично коефициентот за типот на денот се движи од 1.4 до 2.00.

4. Традиционален предлог

Уште една успешна категорија. Овде може да најдете натпревар кој по традиција игра исто. На пример, вчера имавме претставено натпревар кој на последните шест меѓусебни дуели се постигнуваат мал број голови. Така беше и вчера, па наплативме коефициент 1.98.

5. Предлог типови

Тимот на Кладење.мк секојдневно типува. Овде избираме натпревари и ги типуваме по лично убедување. Вчерашниот тип беше Вендсисел – Митиланд, типувавме двојка, а резултато беше 0-1.

Како што и погоре напишавме ова го прави бесплатно, а и ќе продолже така. Доволна ни е вашата поддршка, а ние и понатаму ќе ви претставуваме секојдневно најразлични и корисни информации.

Со почит

Тим на Кладење.мк

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*