Малери и махери на колото

малери и махери

Како и секој понеделник, така и овој оставивме термин резервиран за малерите и махерите на колото. Во продолжение ќе ви претставиме интересни тикети кои го одбележаа овој викенд.

Малер 1

Иако Дортмунд имаше водство од 3-0, сепак на крајот натпреварот заврши 3-3. На тој начин овој играч го остави без солидна добивка.

Малер 2

Овде имаме тикет со поени од играчи. Овој кладилничар изиграл 7 играчи, но погодил само шест, па така не успеа да земе скоро 8.000 денари.

Малер 3

Овој тикет е дефиниција за малер. Одличен избор на натпревари, но за жал еден натпревар се покажа како кобен. Како што може да забележете тикетот е уплатен за 100 денари, а добивката е неверојатни 100.000 денари.

Махер 1

Тикет класика. Овој играч изиграл 4 натпревари со знакот 2+ голови во прво и ги погодил. Можеби добивката не е голема, но сепак вреди да се честита.

Махер 2

4 натпревари со интересен тип. Полувреме/крај и вкупно голови. Овој играч успеа да ги погоди четирите натпревари и да го заврши викендот со добивка. За убаво да се трошат.

Be the first to comment

Leave a Reply