Секој ден е среќен ден во обложувалницата на 1хBet

1xbet

Обложувалницата на 1xBet секогаш мисли и на своите постојани играчи, односно колку што ги почитува новите, толку и старите клиенти.

Овој пат тие нудат 500 бонус поени за секој играч кој редовно ги користи нивните услуги.

Како функционира?

 • Одете на страницата на понудата и земете ливче.
 • Потврдете го вашето учество со уплаќање облог на било кој спорт пред да почне извлекувањето.
 • Кога ќе го уплатите облогот, бројот на вашата сметка ќе биде вклучен во томболата за промо поени чие извлекување е во 20:00 UTC.
 • Кога томболата ќе заврши, проверете дали вашиот број се наоѓа помеѓу добитниците на денот на страницата на промоцијата.
 • Ако вашиот број е на листата, тогаш ќе добиете 500 промо поени кои ќе бидат впишани на вашата сметка во рок од 24 часа по завршувањето на томболата.

Регистрирај се на 1XBET
Правила и услови

 • Понудата е достапна од 20:00 до 19:59. Учесниците имаат право да добијат само едно ливче на ден.
 • За да учествувате во томболата, логирајте се на вебсајтот на 1xBet и одете на страницата на промоцијата.
 • Земете ливче и потврдете го учеството со облог на било кој спорт.
 • Добитницисе извлекуваат по случаен избор секој ден. Ако вашиот број одговара на еден од броевите на листата на добитници, ќе добиете промо поени кои ќе се впишат на вашата бонус сметка.
 • Дневниот награден фонд изнесува 50 000 промо поени кои ќе бидат поделени помеѓу 100 среќни броеви.
 • Извлекувањето на ливчињата се одржува во 20:00 секој ден на страницата на промоцијата.
 • Учеството во оваа понуда не може да се потврди со уплаќање на авансни облози, облози со промотивни кодови или облози кои се осигурани, поништени, продадени или рефундирани.
 • Ако не го посетите 1xBet и не земете ливче, вие нема да можете да освоите награда.
 • 1xBet има право да изврши измена на условите на понудата, да ја поништи или обнови понудата, како и да не даде дозвола за учество во било кое време без претходно известување.
 • 1xBet го задржува правото да ги прoвери записите и историјата на трансакциите на клиентите без објаснување. Во случај доколку при проверка се утврди дека одреден клиент применува стратегии кои според дискреционото право на 1xBet смета дека не се дозволени, 1xBet го задржува правото да го одземе правото на учество на дадениот клиент во промотивната понуда и да го поништи бонусот.
 • Клиентот мора да обезбеди документи за идентификација ако му е побарано да го потврди својот идентитет (KYC). Во случај да не достави документи кога ќе има барање, тоа може да доведе до губење на бонусот и на добивките. Компанијата го задржува правото да побара од клиентот фотографија со неговиот документ за идентификација (лицето на клиентот мора да е јасно видливо на фотографијата) или идентификација преку телефон во секое време.
 • Во случај 1xBet да смета дека е жртва на измама или перење на пари, тогаш компанијата има право да ја затвори сметката на клиентот и да ги замрзне преостанатите средства на неа.

Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply