Што се уплаќа денес? (30.01.2019)

што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој има супер коефициент, а исто така има и интересен распоред на уплатата.

Бетис – Еспањол – 1 @ 1.86

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 12.022 евра. За победа на домаќинот се уплатени 11.226 евра, за реми 290 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува само 507  евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*