Што се уплаќа денес? (24.01.2019)

што се уплаќа денес

За денес во категоријата со уплатите ќе ви претставиме натпревар со одличен коефициент и солидна уплата.

Амиен – Лион – 2 @ 1.69

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 13.046 евра. За победа на домаќинот уплатени се 1.130 евра, за реми 1.024 евра, додека за победа на Лион уплатата изнесува 10.892 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*