Што се уплаќа денес? (10.10.2018)

што се уплаќа денес

Поради слабата понуда и во оваа категорија за денес решивме да ви претставиме сингл натпревар, но сепак со солиден коефициент.

Тјумен – ЦСКА Москва – 1 @ 2.42

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 19.710 евра. За победа на домаќините уплатата изнесува 11.906 евра, за реми 2.198 евра, додека за победа на ЦСКА Москва уплатени се 5.605 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*