Што се уплаќа денес? (12.01.2019)

што се уплаќа денес

Вчера во оваа категорија, уплатата беше одличен показател и не почести со одличен коефициент. За денес ви претставуваме сингл натпревар со топ квота.

Вест Хем – Арсенал – 2 @ 2.08

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 444.771 евра. За победа на домаќинот уплатени се 55.449 евра, за реми 51.255 евра, додека за победа на гостите уплатата е 338.067 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*