Што се уплаќа денес? (24.12.2018)

што се уплаќа денес

За денес уплатата ни нуди сингл натпревар со одличен коефициент кој сметаме дека ќе биде добитен.

Акхисар – Коњаспор – Х @ 3.30

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 5.918 евра. За победа на Акхисар уплатени се 1.895 евра, за реми 3.609 евра, додека за победа на Коњаспор уплатата изнесува само 415 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*