Понуда од 10Bet во вистински момент! До 60% поголема добивка!

10Bet

Една од подобрите и постарите онлајн обложувалници 10Bet нудат фантастичен бонус за комбо тикетите, односно тикетите кои содржат повеќе натпревари.

Се што треба да направите е да се најавите во 10Bet или да ја креирате вашата сметка ТУКА и да изиграте комбо тикет.

Висината на бонусот е во зависност од изиграните натпреварите односно по следниот редослед:

2 – натпревари 2%

3 – натпревари 2%

4 – натпревари 4%

5 – натпревари 10%

6 – натпревари 10%

7 – натпревари 15%

8 – натпревари 20%

9 – натпревари 25%

10 – натпревари 30%

11 – натпревари 35%

12 – натпревари 40%

13 – натпревари 45%

14 – натпревари 50%

15 – натпревари 55%

16 – натпревари 60%

Регистрирај се на 10Bet

 Услови и права за користење

  • Азискиот хендикеп и Draw no bet не се квалификувани за оваа промоција
  • Тикетот мора да го составите пред да започнат натпреварите
  • Максималната потенцијална добивка е 10.000 евра
  • Кеш аут облогт не е квалификуван за оваа промоција
  • Минималниот коефициент за натпревар треба да биде 1.20

Регистрирај се на 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*