ТИП НА ДЕНОТ: (06.12.2018,20:45) ТОРИНО – СУДИТРОЛ

тип на денот

СРЕДБА НА ДВЕ РАЗЛИЧНИ ЕКИПИ

Италија, Куп 06.12.2018: Торино – Судитрол  ТИП 3+

Резултат: 2-0

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Торино и Судитрол од рамките на италијанскиот куп. Торино како што добро знаете припаѓа на Серија А, додека гостите се пониско рангирани, па така станува збор за средба на две екипи кои имаат различен квалитет. Победата за домаќините е извесна, но коефициентот е мал, па затоа одлучивме да типуваме на голови. Наш предлог е 3+, а тоа може да го изиграте во Coinbet24 со коефициент од 1.64.

УСПЕШНОСТ ДЕКЕМВРИ: 3/5

TОРИНО – СУДИТРОЛ 3+
Регистрирај се за Бонус ТУКА
Сподели

Be the first to comment

Leave a Reply