Што се уплаќа денес? (27.10.2018)

што се уплаќа денес

Во една од најуспешните категории „што се уплаќа денес“ ќе ви претставиме сингл натпревар со одличен коефициент…

Саутемптон – Њукасл – 1 @ 2.10

Вкупната уплата на овој натпревар 203.505 евра. За победа на Саутемптон се уплатени вкупно 123.928 евра, за реми 24.044 евра, додека за победа на Њукасл уплатата изнесува 55.532 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*