Овој човек живее пристојно само од обложување, а ова е неговиот систем!

систем за кладење

Да ги погодете сите натпревари на еден тикет, многу често е тешка работа, а еден Босанец, не само што успева во тоа, туку и живее од обложувалница, потпирајќи се на еден едноставен математички систем.

Имено, оваа личност, која сакаше да остане во анонимност, тврди дека ако на кладењето почнете да гледате како на инвестиција, а не како забава, може и да заработувате.

„За математичкиот систем за кладење кој го применувам слушнав во странство. Како може да стигнам до заработка ми објасни еден математичар, кој не знаеше ништо за спортот, туку го применуваше своето знаење од својата област“ вели овој човек.

систем за кладење

Тој истакнува дека кој нема храброст и доволно пари, никогаш да не го започнува овој систем.

„Системот е едноставен и со прости зборови може да се нарече  „вложување дупло на коефициент три“.  Имено, ако денес вложам 10 евра на тикет кој има коефициент три и не добијам ништо, утре вложувам 20 евра. Ако повторно не добијам, наредниот ден вложувам 40 евра, исто така на коефициент три. Кога ќе добијам, си го враќам вложеното, а тоа што ќе остани е профит“ истакна тој.

Додава и дека од кладењето успева сосема пристојно да живее, а моментално не е вработен.

„Месечно имамам околу 1200 до 1300 евра профит од овој вид на кладење, а понекогаш и повеќе. Но тоа не е без ризик. Ниту едно кладење не е 100% сигурно. Во еден момент бев во минус преку 1000 евра, но сепак успеав да се извлечам. Доколку сте принципиелни ќе ги вратите парите и секогаш ќе профитирате“ вели тој.

На прашањето во кои обложувалници се обложува, тој истакна дека користи онлајн кладење, бидејќи таму коефициентите се секогаш поголеми, па така и добивката е поголема.  Додаде дека омилени обложувалници му се Bet365 и 1xBet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*