Соврешен систем за кладење – вистина или заблуда?

систем за кладење

Претпоставуваме дека досега сте слушнале голем број легенди за тоа како луѓето измислите некој систем и како тие не можат да изгубат, туку напротив можт да живеат од кладење.

Секако, тоа се легенди и се далеку од вистината. Ако е тоа така, зошто бројот на обложувалници се зголемува?

Бидејќи индустријата која се бави со обложување станува се поголема и поголема, неверојатно е дека некој има што може да ги излаже и да живее од кладење. Кладилниците живеат од голем број мали играчи кои цела своја добивка ја враќаат назад, а најчесто губат и повеќе од тоа.

Сепак постојат играчи кои се обидуваат со најразлични системи да ги надмудрат обложувалниците. Важно е да се каже дека не постои систем кој вам ќе ви гарантира 100% добивка и дека секој ситем може да пропадне. Сепак има неколку кои помагаат за полесно до добивка, а ги користат и голем број на луѓе. Накратко ние ќе ви претставиме еден систем кој на некој начин ви ја зголемува шансата за добивка, а ја намалува шансата за пораз.

Мартингејл систем

Мартингејл системо е најпознат кладилничарски ситем воопшто. Целта е да се избере прав влог. Системот освен што функционира во обложувалниците, вие исто така може да го користите и во казината. Најлесно во казиното се применува со црвено – црно на рулетот.

Во што се состои?

Практично во овој систем вие го дуплирате влогот кога ќе изгубите, а почнувате од почеток кога ќе добиете. Започнувате со 10 евра. Ја ставете уплатата на некој исход кој има коефициент 2.00. Доколку изгубите вложувате 20 евра на исход со коефициент 2.00. Доколку повторно бидете неуспешни следната уплата е 40 евра на коефициент 2.00. Доколку погодите сте освоиле 80 евра, а вкупно сте уплатели 70 евра. Профитот е 10 евра и профитот е еднаков на првиот влог. Единствен проблем е што уплатата вртоглаво расте, па ако тргне на лошо, многу брзо ќе ги изгубите парите. Но колку пати по ред може да промашите коефициент 2.00???

Препорачуваме овој систем да го играте во обложувалницата на Bet365, бидејќи има големи коефициенти, а и уплатата не е проблем. Доколку играте во локалните обложувалници може да се соочите со проблем да не ви ја примаат уплатата, па така да се доведете во неповолна ситуација.

Испробај го овој систем во Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*