Систем за кладење: Хашекови столбови!

систем за кладење

Ова е систем кој може да го играте и со помала банка, а се игра и со помал број на парови на тикетот, а така максимално би се зголемиле шансите за добивка.

Една серија трае 6 последователни денови, а може да се почне било кој ден во неделата. Сепак се препорачува серијата да ја започнете во вторник со цел да ја избегнете слабата понуда од понеделник. Исто така се дозволени сите спортови за играње.

Системот започнува така што се уплаќаат 5 тикети. Влогот за тикетот треба да биде ист. Да претпоставиме дека влогот е 1 евро, па така вкупниот влог за првиот ден треба да е 5 евра. Добивката од добитните тикети служи како влог за вториот ден. И така секој ден додека добивката не се вложи до последниот ден. Целта е да се направи барем еден тикет добитен во последниот шести ден.

За полесно да бидете успешни, ви предлагаме неколку насоки за кои треба да се придржувате:

  • Системот почнува со пет тикети по 1 евро (влогот е хипотетички) и трае шест дена (најдобро од вторник до недела)
  • Парите не се подигнуваат туку се реинвестираат како влог за следниот ден.
  • После шестиот ден се банкираат добивките
  • Секој тикет треба да содржи најмногу три пара.
  • На секој тикет треба да имате различни натпревари

Вкупниот коефициент на тикетит треба да биде:

1 ден – околу 2.5
2 – 4 ден околу 2
5 – 6 ден околу 1.5.

Доколку сите тикети се недобитни пред шестиот ден, се почнува со нова серија со почетен влог.

НАПОМЕНА: Не се обидувајте да ги вратите изгубените пари со голем влог!

Пример за системот (со 1 тикет) на хипотетички влог од 10 евра:

1 ден – 10 евра на коефициент 2.5 = 25 евра
2 ден – 25 евра на коефициент 2 = 50 евра
3 ден – 50 евра на коефициент 2 = 100 евра
4 ден – 100 евра на коефициент 2 = 200 евра
5 ден – 200 евра на коефициент 1.5 = 300 евра
6 ден – 300 евра на коефициент 1.5 = 450 евра

Од примерот се гледа дека доколку серијата е успешна со влог од 10 евра на мали коефициенти може да дојде до добивка од 450 евра.

Ние препорачуваме овој систем да го играте во Coinbet24, бидејќи оваа обложувалница располага со високи коефициенти и побрзо може да стигнете до целта.

Освен тоа, при самата регистрација може да си добиете и 100% бонус до 6000 денари, а на тој начин ќе може да играте со поголем влог и да остварите поголема добивка. Не чекајте, креирајте го вашиот акаунт ТУКА и пробајте го системот наречен Хашекови столбови.

Регистрирај се на Coinbet24

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*