Гагиева стратегија за обложување!

гагиева стратегија

Сите ние кои сме фанови на спортското обложување, барем еднаш во животот сме побарале некаква стратегија за „брзи“ пари од обложувалница. За жал не постои стратегија на која може да и веруваме 100%, но постојат стратегии кои содржат во нив голема математика, па таква е и Гагиевата стратегија.

Оваа стратегија се игра 4 дена по ред, па потоа од почеток нови 4 дена.

1-3-3-5: ова се единици за влогот со кој се уплаќа тикетот. На пример 1 (единица) = 100 евра или секој за себе си ја одредува вредноста на единицата спрема неговиот буџет.

Прв ден: 1(100€) х 3(коефициент) = 3 единици (300€). Ако го промашите коефициентот губите единица, во нашиот пример 100€ и почнуваме од почеток, но ако го погодите, одите во другиот ден!

Втор ден: (300€) х 3 (коефициент) = 9(900€). После првиот ден, вложувате се во вториот ден. Ако го промашите овој коефициент, почнувате од почеток и сте во минус 100€. Ако го погодите оставате 600 евра на страна за нови шест ден бесплатно играње во обложувалница, а со 300€ влегувате во третиот ден.

Трет ден: 3(300€) х 3 (коефициент) = 9(900€). Ако го промашите коефициентот, почнувате од почеток. Ако го погодите 400€ оставате на страна со оние 600€ од вчера (вкупно1000€), а со 500€ влегувате во четвртиот и последен ден.

Четврт ден: 5(500€) х 2 (коефициент) = 10 (1000€). Ако промашите, почнувате од почеток со солиден плус од 1000€, но доколку погодите, добивате неверојатнi 2000€.

Зар не изгледа супер за 4 дена да освоите 2000€?

ВАЖНО!!

Не смеете во четвртиот ден да се откажете или да го преполовите влогот, ниту пак да играте на поголем коефициент, бидејќи тоа се пари од обложувалница и ако се добитни четирите дена ќе имате бесплатна можност да ја „олесните“ обложувалницата наредните 20 дена. А која е веројатноста 20 пати да промашите коефициент 3???

Значи, доста е важно да поминат првите два дена и потоа играте со парите од обложувалницата. На кого му се допаѓа оваа стратегија нека издвои четири единици на страна за игра. Вашите можности во поглед на финасиските средства ја одредуваат висината на единицата (1€,2€,5€,10€), но потоа изджете ја играта до крај според правилата!

Играј ја оваа стратегија во Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*