Што се уплаќа денес? (31.07.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во категоријата „Што се уплаќа денес“ ќе ви претставиме сингл натпревар со солидна уплата.

Спартак Трнава – Легија Варшава – 2 @ 2.22

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 45.504 евра. Од нив за победа на Спартак Трнава уплатени се 2.832 евра, за реми 2.713 евра, додека за победа на Легија, уплатата изнесува неверојатни 39.958 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*