Што се уплаќа денес? (01.06.2018 II дел)

Што се уплаќа денес

За вечер ви ги претставуваме трите натпревари кои имаат најголема уплата.

Франција – Италија – 1 @ 1.74

Вкупната уплата за овој контролен натпревар е 120.907 евра. 89.121 евра се уплатени за победа на Франција, 19.352 евра се уплатени за реми, додека 12.434 евра се уплатени за победа на Италија.

Шамрок – Дандалк – 2 @ 1.95

На натпреварот од ирската прва лига се уплатени 27.760 евра. Од нив, 20.344 евра се уплатени за победа на Дандалк, 5.464 евра се уплатени на реми, а само 7% од парите, одноно 1952 евра се уплатени за победа на Шамрок.

Динамо Букурешт – Сепси 1 @ 1.76

За овој натпревар вкупната уплата е 30.337 евра. 26.052 евра се уплатени на победа за домаќинот,  2.795 евра се за уплата на реми, а останатите 1490 евра се уплатени за победа на гостите.

Изиграј ги овие натпревари на 1XBET

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*