Што се уплаќа денес? (04.06.2018)

Што се уплаќа денес

За денес ви претставуваме три натпревари од кои еден тенис кои според информациите од 1хBet на нив има големи уплати.

Иснер – Дел Потро – 2 @ 1.46

На овој тениски натпревар вкупната уплата е 26.045 евра. За победа на Иснер уплатени се само 2310 евра, додека останатите 23.735 евра се уплатени за победа на Дел Потро.

Корк Сити – Дери – 1 @ 1.42

Овде имаме вкупна уплата од 17.455 евра. За победа на домќините, уплатата изнесува 13.852, за нерешен исход се уплатени 3.220 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 383 евра.

Литванија У21 – Латвија У21 – 1 @ 3.15

Овде немаме кој знае колкава уплата, но распоредот е интересен. За победа на Литванија уплатата е 1424 евра, за реми уплатени се само 4 евра, додека за победа на Латвија се уплатени само 51 евро.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*