Што се уплаќа денес? (25.07.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера и завчера заработивме одлично благодарение на оваа категорија, а се надеваме дека денес ќе имаме трета среќа …

БАТЕ – ХЈК – 1 @ 1.63

Уплатата за овој дуел изнесува 75.229 евра. Од нив за победа на БАТЕ се уплатени 65.289 евра, за реми 6.101 евра, а за победа на ХЈК уплатата изнесува 3.838 евра.

Селтик – Розенборг – 1 @ 1.53

Вкупната уплата за овој натпревар е 50.492 евра. Од нив за победа на Селтик се уплатени 36.153 евра, за реми 8.666 евра, додека за победа на Росенборг уплатата е 5.673 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*