Oсвојте 500 промо поени секој ден во обложувалницата на 1хBet

1хBet

Обложувалницата на 1хBet ни ја претстави нивната нова промоција наречена „Среќен Ден“. Тие за своите играчи нудат 500 промо поени секој ден.

Како функционира?

  1. Одете на страницата на понудата и земете ливче.
  2. Потврдете го вашето учество со уплаќање облог на било кој спорт пред да почне извлекувањето.
  3. Кога ќе го уплатите облогот, бројот на вашата сметка ќе биде вклучен во томболата за промо поени чие извлекување е во 20:00 UTC.
  4. Кога томболата ќе заврши, проверете дали вашиот број се наоѓа помеѓу победниците на денот на страницата на промоцијата.
  5. Ако вашиот број е на листата, тогаш ќе добиете 500 промо поени кои ќе бидат впишани на вашата сметка во рок од 24 часа по завршувањето на томболата.

Регистрирај се на 1XBET
Услови и права за користење

  • Понудата е достапна од 20:00 до 19:59 (UTC). Учесниците имаат право да добијат само едно ливче на ден.
  • За да учествувате во томболата, логирајте се на вебсајтот на 1xBet и одете на страницата на промоцијата.
  • Победниците се извлекуваат по случаен избор секој ден. Ако вашиот број одговара на еден од броевите на листата на добитници, ќе добиете промо поени кои ќе се впишат на вашата бонус сметка.
  • Дневниот награден фонд изнесува 50 000 промо поени кои ќе бидат поделени помеѓу 100 среќни броеви.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*