Добијте бесплатни 10 евра за обложување во живо!

Со оваа понуда на Bet365 имате ексклузивна можност да добиете 10 евра за обложување во живо на натпреварот помеѓу Манчестер Јунајтед и Манчестер Сити.

Постапката за да ги добиете овие 10 евра е доста едноставна и се состои во само три чекори и тоа:

  1. Ставете го вашиот облог пред да започне натпреварот
  2. Вие ќе добиете бесплатни средства кои може да го искористете за обложување во живо на овој натпревар
  3. За да ги искористете вашите средства, кога ќе започне натпреварот изберете ја опцијата „Use Free Bet“

Имајте на ум дека бесплатните 10 евра може да ги користете за 70 различни видови на игри!

Услови и права за користење

  • Квалификувани за бесплатни се средства се корисниците кои ќе се обложат на овој меч пред неговото започнување
  • Сумата на бесплатни средства е еднаква на вашата уплата, но најмногу до 10 евра
  • Понудата важи само за обложување на натпреварот Манчестер Јунајтед – Манчестер Сити

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*