Кладење.мк со видео анализа за натпреварите од Мундијалот! (21.06.2018)

видео анализа

Како и претходните денови, така и денес, Јовица кој е дел од тимот на Кладење.мк, преку видео ќе се обиде да ви ги анализира натпреварите од Мундијалот.

За денес на распоредот ги имаме:

Данска – Австралија

Франција – Перу

Аргентина – Хрватска

Погледнете кои се неговите предлози:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*