Тикет на денот (сабота, 14.07.2018)

тикет на денот

Ова најверојатно ќе биде последната сабота каде што ќе имаме сиромашна понуда, но сепак и денес се обидовме да составиме тикет на денот.

Хелсинки – ТПС – Т12+ @ 1.40 во 10Bet

Шампионот на Финска одлично ги започна квалификациите за Лига на шамипони и во првиот натпревар славеше победа над Викингур. Сега повторно се насочува кон домашното првенство каде што сака да ја одбрани титулата. За сега добро им оди, имаат седум бода повеќе од Рованиеми и не веруваме дека можат да испуштат таква предност, иако умеат да подфрлат во последните кола. Гостите на последните три натпревар два пати победија, но и понатаму се борат за опстанок.
Регистрирај се на 10Bet

Розенхајм – Гаршинг – 3+ @ 1.63 во 1xBet

Повторно средба на екипите кои кога ќе се сретнаат играат со многу голови. Како што првенството одминува, така и коефициентите ќе бидат послаби, па сег е вистинска шанса да ги искористиме овие летни денови. Во дата последни натпревари беа многу голови, па нема причина сега да не биде исто така. Очекуваме најмалку три погодоци.
Регистрирај се на 1XBET

Белгија – Англија – 0-2 @ 2.36 во Coinbet24

Борбата за трето место ќе се води помеѓу репрезентациите на Белгија и Англија. И двете репрезентации имаа одлични резултати, но сепак не успеаа да стигнат до финале. Белгијците прикажаа одлична одигра, а од друга страна Англичани покажаа карактер. Овде не очекуваме многу голови, односно најмногу два.
Регистрирај се на Coinbet24

ВКУПНО КОЕФИЦИЕНТ ЗА ОВОЈ ТИКЕТ: 5.38

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*