Кладење.мк со видео анализа за денешниот натпревар од Мундијалот! (14.07.2018)

Јовица кој е дел од тимот на Кладење.мк остана лојален кон вас се до крајот на Мундијалот.

Неговата цел е јасна и тој сака на еден поинаков начин да ви го анализира натпреварот и да ви помогне при избор на тип за денешниот дуел помеѓу Белгија и Англија.

Погледнете:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*