Кладење.мк со видео анализа за вечерашниот натпревар од Мундијалот! (11.07.2018)

видео анализа

И повторно Јовица ќе биде со вас со цел да ви го анализира вечерашниот натпревар и да ви помогне при избор на типот.

Денешниот натпревар е:
Хрватска – Англија

Погледнете:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*