Што се уплаќа денес? (30.06.2018)

Што се уплаќа денес

Повторно на „менито“ ги имаме натпреварите од Светското фудбалско првенство, па за денес ги избравме нив.

Франција – Аргентина – 1 @ 2.46

Вкупната уплата за овој дуел е 1.629 милиони евра. Од нив за победа на франција се уплатени 50.4% или 820.530. За реми уплатата изнесува 375.921 евра, додека за победа на Аргентина уплатени се 432.970 евра.

Уругвај – Португалија – Х @ 2.98

За овој втор 1/8 финален натпревар уплатата изнесува 630.645 евра. За победа на Уругвај уплатени се 163.899 евра. За реми уплтата е најголема и изнесува 239.158 евра, додека за победа на Португалија уплатата е 227.588 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*