Што се уплаќа денес? (01.06.2015 ТЕНИС)

Што се уплаќа денес

За денес во првиот дел од категоријата „што се уплаќа денес“ ќе ви претставиме три тенис натпревари.

Кејс – Осака – 1 @ 1.68

Oва е натпревар на кој има уплата од вкупно 143.641 евра. 129.102 се уплатени на победа за Кејс, додека остатокот од 14.539 евра е уплатен за победа за победа на Осака.

Путинцева – Ванг – 2 @ 1.72

Исто како и во првиот натпревар, голема цифра се има уплатено, односно 141.728 евра. За победа на Путинцева има уплата од 12.498 евра, додека за победа на Ванг, уплатата изнесува 129.230 евра.

Баутиста – Ѓоковиќ – 2 @ 1.21

Според уплатата Ѓоковиќ е огромен фаворит. Од вкупната уплата од 154.548 евра, за победа на Ноле се уплатени 145.732 евра, додека во Баутиста веруваат малку и уплатата е 8.816 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*