Добијте бесплатни средства за обложување во живо!

бесплатни средства

10Bet ни ја претстави новата понуда за љубителите на обложување во живо. Имено, за сите кои ќе уплатат повеќе од 5 облози во живо во текот на една седмица, ќе си добијат 10 евра бесплатни средства.

Се што треба да направите е:

  1. Пријавете се за понудата или доколку немате сметка креирајте ТУКА
  2. Ставете 5 облози во живо со минимален коефициент 2 и минимална уплата од 10 евра во периодот од понеделник до недела
  3. Добијте 10 евра бесплатни средства за обложување во живо

Регистрирај се на 10Bet
Услови и права за користење

  • Понудата е валидна до 31.12.2018
  • Понудата е валидна еднаш за еден корсник во текот на една седмица
  • За да се квалификувате мора да го кликнете копчето „Opt In“
  • Максималниот износ на бесплатни средства кој што може да го добиете е 10 евра
  • Добиените средства се наменети за настани во живо и мора да ги играте на коефициент од 2 до 8
  • Бесплатните средства траат 7 дена откако ќе ги добиете
  • Средствата автоматски се кредитираат откако ќе го изиграте вашиот 5-ти облог

Регистрирај се на 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*