Обложувалницата на 10Bet со фантастична понуда за боксинг деј!

Божиќ само што помина, а обложувалницата на 10Bet ве изненадува повторно со двоен подарок за боксинг деј.

Тие всушност ви нудат 5 евра бесплатни средства и 50% бонус до 200 евра за денешните натпревари.

Постапката е едноставна:

 1. Најавете се на вашата сметка или доколку немате креирајте ТУКА
 2. Направете ја вашата прва уплата со промо кодот MK200
 3. Изиграјте ги средствата на коефициент поголем од 1.6 и добијте го бонусот
 4. Регистрирај се на 10Bet

Услови и права за користење

 • Понудата е валидна до 31.12.2017
 • Понудата важи за корисниците кои претходно не направиле уплата
 • Само уплатата со промо кодот MK200 е квалификувана за оваа понуда
 • За да го добиете бонусот мора да ги изграте вашите средства на коефициент поголем од 1.6
 • Минималната уплата е 15 евра
 • Пред да го повлечете бонусот мора да го изиграте на коефициент поголем од 1.6 најмалку 5 пати
 • Промоцијата е валидна еднаш за еден корсник

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*