Кладилничарска среќа: Го згрешил натпреварот и се збогатил!

Неверојатна приказна ни стигнува од обложувалниците од Јамајка. Имено, еден играч во вторникот изиграл пет парови и чисто да го појача коефициентот на уплата од 1000 долари ја додал Барселона да победи во Рим.

Но тој само помислил, а после краток временски период сфатил дека погрешно ја напишал. Рокот за сторнирање истекол, па на крај го прифатил тикетот таков како што е. Благодарение на грешката тој наместо 10.000, зел неверојатни 52.000 долари. Честитаме.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*