Специјален мобилен бонус во обложувалницата на 10Bet

10Bet

Обложувалнцата на 10Bet излезе со нова понуда која трае само овие 3 дена. Тие нудат 50% бонус до 30 евра за уплаќање преку мобилен телефон. Понудата важи за НОВИ И ПОСТОЕЧКИ КОРИСНИЦИ.

Се што треба да направите е:

  1. Логирајте се на сметката и направете уплата
  2. Притиснете на копчето „Accept“ од прозорчето кое ќе ви се појави
  3. Изиграјте ја уплатата на коефициент 1.60 и добијте го бонусот

Услови и права за користење

  • Понудата е валидна до 31.03.2018
  • Понудата важи за депозит направен преку мобилен телефон
  • Понудата е за сите корисници
  • Бонусот може да се искористи само еднаш
  • За да го повлечете бонусот мора да го изиграте на коефициент поголем од 1.6 најмалку 6 пати.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*