Добијте вртоглаво зголемени коефициенти во обложувалницата на 10Bet

10bet

Новата понуда на обложувалнциата на 10Bet e неверојатна. Добивате зголемени коефициенти за натпреварот помеѓу Јувентус и Барселона.

Вредноста на коефициентите е:

Уплатете најмалку 5 евра на еден знак и ако сте добитни ќе добиете бесплатни средства за обложување најмногу до 25 евра.

Не пропуштајте ја оваа фантастична можност!

Регистрирај се на 10Bet

Услови и права за користење

  • Промоцијата е валидна до пред почетокот на натпреварот ЈувентусБарселона
  • Промоцијата е валидна еднаш за еден корисник
  • Кеш ин облогот нема да важи за оваа понуда
  • Максималната добивка која може да ја добиете како бесплатен облог е 25 евра
  • Минималната квалификувана уплата е 5 евра

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*