100% бонус до 100 евра на вашата прва уплата во 1хBet

1xbet

Регистрирајте се на вебсајтот на 1xBet и добијте 100% бонус до 100 евра.

Како да го добиете бонусот?

  1.  Регистрирај се на 1xBet вебсајтот.
  2.  Пополнeте ги сите полиња во Мојата сметка.
  3.  Уплатете средства и бонусот автоматски ќе се кредитира на вашата сметка.

Регистрирај се на 1XBET

Услови и права за користење

 • Клиентот има право на само еден бонус
 • Минималниот потребен депозит за активирање на бонусот изнесува 1 евро
 • Бонусот се префрла автоматски на сметката на клиентот откако ќе се изврши првото депонирање
 • Бонусот се префрла само на сметки со целосно комплетирани профили
 • Износот на бонусот мора да биде уплатен 5 пати во рамки на комбинациски облози
 • Секој комбинациски облог мора да содржи 3 или повеќе настани. Барем 3 настани во комбинацискиот облог мора да се со коефициент од 1.40 или поголеми
 • Пред условите на понудата да се исполнат, не можат да се повлечат средства
 • Обложувањето во износ на бонусот мора целосно да биде завршено пред клиентот да може да ги повлече сите средства од сметката (или да пренесе средства на казиното), инаку бонусот и сета добивка која произлегува од него ќе се сметаат за поништени

Регистрирај се на 1XBET
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*