Малер на викендот!

малер

Миле од Битола, во нашата редакција ни го испрати неговиот тикет. Тој вчера за 50 денари уплатил 7 натпревари со игра 1 до 2 гола прво полувреме, 1 до 2 гола второ полувреме.

Погодил шест натпревари, но поништениот гол на Хетафе во прво полувреме го остави „посиромашен“ за неверојатни 56.000 денари. Тој ни призна дека често ја играа оваа игра, а ова за жал не му се случува за прв пат. Во наредните викенди очекуваме добитен тикет, а ние му ветивме статија со наслов „Мајстор на викендот“.

ИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*