Обложувалницата 1ХBet со бонус за губитници!

1xbet bonus

Обложувалницата на 1ХBet ни го претстави новиот бонус за губитници, односно нуди поддршка на своите играчи во тешките периоди со тоа што има дава бонус за серија на губитни облози.

За серија на 20 губитнички облози ќе добиете:

  • Влогови од $2$100 бонус.
  • Влогови од $5 $250 бонус.
  • Влогови од $10$500 бонус.

Како да се квалификувате за бонусот:

  • Регистрирајте се на 1хBет (на вебсајтот или во обложувалница).
  • Уплатете 20 облози по ред на различни спортски настани. Сите облози мора да се процесирани како изгубени.
  • Сите облози мора да се уплатени во период од 30 дена.
  • Минимален влог* е $2 или еквивалентна сума во вашата валута. Коефициентот не може да е поголем од 3.00. Понудата вклучува само сингл и комбинации (за бонусот не се квалификуваат ТОТО, системски, верижни и облози со коефициент повисок од 3.00).
  • Комбинациските облози треба да се уплатат на различни спортови и на различни исходи. Сите избрани настани во комбинацискиот облог треба да се губитни.

Дали сте уплатиле 20 последователни губитнички облози кои се во согласност со сите правила? Тогаш пратете ни e-mail на [email protected], наведете го бројот на вашата сметка и ставете наслов “Серија на губитнички облози”.

Регистрирај се на 1XBET

Бонусот важи само за една сметка по човек, семејство, домаќинство, компјутер или IP адреса. Ако има сомневање дека се прекршени правилата со создавање повеќе сметки (со лажна лична карта, во соработка со други играчи) 1xBet ќе го поништи бонусот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*